Sket Baju Gambar Zombie

Catalog September-October

Catalog September-October....

Kami siap membantu mendesignkan baju Batik dengan feel yang lebih ...

Kami siap membantu mendesignkan baju Batik dengan ....

NeqDESIGN jg memberikan jasa design untuk busana muslim yg modern ...

NeqDESIGN jg memberikan jasa design untuk busana m....

... tp bila tengok gambar gambar nampak cam pelik dan kel2 sket hehehe

... tp bila tengok gambar gambar nampak cam pelik ....

Silahkan hubungi kami untuk konsultasi design lebih dulu :

Silahkan hubungi kami untuk konsultasi design lebi....

KURUNG MODEN CHIFFON SULAM MANIK.

KURUNG MODEN CHIFFON SULAM MANIK.....

blogspot

blogspot....

photoshoot baju pengantin

photoshoot baju pengantin....

... ritu yang adik cam suke gak tu malam ni pening sket ada loya2 sket ade

... ritu yang adik cam suke gak tu malam ni pening....

Each & everything that happen in my life.. They become history & diary ...

Each & everything that happen in my life.. They be....

... baju disini blog desain gambar akan menampilan gambar desain baju buat

... baju disini blog desain gambar akan menampilan....

yg ni lak mcm gaun la sket..alau buat tuk akad nikah pom ok jgk..hehe

yg ni lak mcm gaun la sket..alau buat tuk akad nik....

Kain baju ni x meleret sebab atie nak pakai untuk event lain jugak..x ...

Kain baju ni x meleret sebab atie nak pakai untuk ....

Ni fesyen peplum yang tengah hot sekarang.

Ni fesyen peplum yang tengah hot sekarang.....

Hai Ain...kamu pakai apa tetap cantik...

Hai Ain...kamu pakai apa tetap cantik.......