Sket Baju Gambar Zombie

Catalog September-October

Catalog September-October....

Kami siap membantu mendesignkan baju Batik dengan feel yang lebih ...

Kami siap membantu mendesignkan baju Batik dengan ....

NeqDESIGN jg memberikan jasa design untuk busana muslim yg modern ...

NeqDESIGN jg memberikan jasa design untuk busana m....

Silahkan hubungi kami untuk konsultasi design lebih dulu :

Silahkan hubungi kami untuk konsultasi design lebi....

... tp bila tengok gambar gambar nampak cam pelik dan kel2 sket hehehe

... tp bila tengok gambar gambar nampak cam pelik ....

blogspot

blogspot....

... ritu yang adik cam suke gak tu malam ni pening sket ada loya2 sket ade

... ritu yang adik cam suke gak tu malam ni pening....

KURUNG MODEN CHIFFON SULAM MANIK.

KURUNG MODEN CHIFFON SULAM MANIK.....

Kain baju ni x meleret sebab atie nak pakai untuk event lain jugak..x ...

Kain baju ni x meleret sebab atie nak pakai untuk ....

Each & everything that happen in my life.. They become history & diary ...

Each & everything that happen in my life.. They be....

Alhamdulillahh.. selesai sudah satu lagi baju. Tak sabar nak mulakan ...

Alhamdulillahh.. selesai sudah satu lagi baju. Tak....

kreasi model baju remaja

kreasi model baju remaja....

yg ni lak mcm gaun la sket..alau buat tuk akad nikah pom ok jgk..hehe

yg ni lak mcm gaun la sket..alau buat tuk akad nik....

Untuk busana pengantin, aneka bahan tersedia sekarang ini. Walaupun ...

Untuk busana pengantin, aneka bahan tersedia sekar....

... baju disini blog desain gambar akan menampilan gambar desain baju buat

... baju disini blog desain gambar akan menampilan....