Fesyen Pakaian 70an

Fesyen Baju 70An

Fesyen Baju 70An....

Telah ku dengar Bermacam ceritaDi simpang jalan Di hujung desaSatu ...

Telah ku dengar Bermacam ceritaDi simpang jalan Di....

Fesyen Pakaian 70An

Fesyen Pakaian 70An....

Fesyen Pakaian 70An

Fesyen Pakaian 70An....

Fesyen Pakaian 70An

Fesyen Pakaian 70An....

... ni, company tmpt keje nk buat annual dinner, tema retro 70an n 80an

... ni, company tmpt keje nk buat annual dinner, t....

Arsip Tag: tren fashion era 70an

Arsip Tag: tren fashion era 70an....

Fesyen Pakaian 70An

Fesyen Pakaian 70An....

tarian jari di atas papan kekunci

tarian jari di atas papan kekunci....

... Shafezah memenangi kategori pakaian yang disediakan oleh penganjur

... Shafezah memenangi kategori pakaian yang dised....

Nampak tak trofi yang aku pegang tu? Agak-agak korang trofi apa tu ...

Nampak tak trofi yang aku pegang tu? Agak-agak kor....

Fesyen Muslimah atau Fesyen Bertudung?

Fesyen Muslimah atau Fesyen Bertudung?....

agak2 gaya diaorg pakai dress ala2 mcm ni...

agak2 gaya diaorg pakai dress ala2 mcm ni.......

contohnya yang ini seluar kembang ala bell bottom atau maxi skirt

contohnya yang ini seluar kembang ala bell bottom ....

tarian jari di atas papan kekunci

tarian jari di atas papan kekunci....